Computerized Numerical Control Finland Oy Ltd

Tietoa yrityksestä

Kysy meiltä, se ei maksa mitään.

CNC Finland Oy, eli viralliselta nimeltään Computerized Numerical Control Finland Oy Ltd on perustettu 2011 alkuvuonna palvelemaan suomalaista metalliteollisuutta. Emme kuitenkaan ole noviiseja alalla, vaan kaikki työntekijämme omaavat pitkän kokemuksen metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden parissa.

Toimitamme asiakkaillemme sekä uudet että käytetyt metallintyöstökoneet tarpeen mukaan. Toimitamme asiakkaillemme koneet lastuavaan työstöön sekä levyntyöstöön. Kauttamme myös erilaiset lisälaitteet ja tarvikkeet ja kuten tangonsyöttölaitteet ja merkkauskoneet kauttamme. 

Vahvana visiona ja johtoajatuksenamme on se, että pystymme olemaan asiakkaillemme aidosti kilpailukykyinen vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että olisimme valmiit tinkimään laadusta. Vierailemme vuosittain useilla päämiestemme tehtailla tutustumassa ja seuraamassa koneiden rakennusta, ja näin ollen voimme olla varmoja että edustamamme merkit ovat laadukkaita. Jokainen kone ja laite mitä toimitamme asiakkaillemme, on meille tärkeä, koska siitä rakentuu yrityksemme maine.  

Käytettyjen koneiden välittämisessä henkilökunnallamme on yli 20 vuoden kokemus ja kanavat löytää juuri oikeanlainen kone asiakkaan tarpeeseen. Tarjoamme myös asiakkaillemme kattavasti erilaiset työstökoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut, kuten työstökoneiden mekaaniset korjaukset, geometriset tarkistukset ja säädöt sekä vaaitukset merkistä riippumatta. Kauttamme myös varaosat kaikkiin edustamiinne merkkeihin, sekä lähes kaikkiin koneisiin karalaakerit yms... laajan yhteistyöverkostomme kautta. Toimitamme myös Fanuc-varaosat.

Seuraa myös uutispalstaamme, päivitämme sinne jatkuvasti uusia edustuksiamme sekä muita tapahtumiamme.

Olet sitten ostamassa uutta tai käytettyä metallintyöstökonetta tai kenties myymässä tarpeetonta konetta, budjetoimassa hankintoja tai tarvitset huoltopalveluita tai ohjelmointikoulutusta, ota reippaasti yhteyttä, autamme sinua aina!