Computerized Numerical Control Finland Oy Ltd


Euromac levytyökoneet
Euromac on vuonna 1986 perustettu Italialainen levytyökoneiden valmistaja. Euromac valmistaa levytyökeskuksia, hydraulisia vaakapuristimia sekä kulmintakoneita. Euromacin vamistamia koneita on myyty Suomessa alkaen vuodesta 1993. Euromacin tehdas sijaitsee Pohjois-Italiassa, Sassuolossa, lähellä Maranelloa, joka on tunnettu Ferrarin kotipaikkana.

Levytyökeskuksissa on kolme mallisarjaa BX, ZX, ja MTX.

BX sarjan koneet ovat varustettuna yksittäistyökaluasemalla, johon voidaan käyttää myös Multitool työkaluja. Vakiovarusteena koneessa yksi D-kokoinen 1 asteen paikoituksella varustettu työkaluasema. Lävistysvoimaa on tarjolla 30-50t.

 

 

 

 

Euromac ZX sarjan koneet ovat jo todella monipuolisia levytyökeskuksia.


ZX mallisarjan koneet ovat myös varustettuina yksittäisellä työkaluasemalla, jossa voidaan käyttää Euromacin patentoimaa Multitool työkalujärjestelmää.  Multitool työkalupaketteja on saatavilla neljälle, kuudelle tai kymmenelle työkalulle. Alla esimerkkejä multitool työkalujärjestelmästä.

 Euromac MTX

MTX mallisarja on Euromacin monipuolisin mallisarja, johon on saatavilla myös automaattinen lataus- ja purkulaitteisto. MTX-sarjan koneet mahdollistavat myös "forming" toiminnon eli levyyn muovauksen. MTX sarjan koneissa on vakiona muunmuassa CPS toiminto,jossa iskun pituutta voidaan ohjelmallisesti säätää. Kaikki MTX mallisarjan koneet ovat FLEX koneita, eli servohydraulisia koneita. Tämä toiminto mahdollistaa muunmuassa iskunopeuden ohjelmoinnin välille 10-2000 iskua/minutissa. Tarvittaessa FLEX tyypin koneisiin on mahdollisuus saada myös kierteytysyksikkö joten kierteidenkin tekeminen onnistuu samalla koneella. Myös ZX satjan koneita on saatavilla FLEX toiminnolla.

 Siirry tästä levytyökeskusten esittelyvideoon


Euromac levyn kulmintakoneet
Kulmintakoneita on saatavilla sekä kiinteällä että säädettävällä kulmalla. Kiinteäkulmaisissa koneissa kulma on 90 astetta. Säädettävällä kulmalla varustetut koneet ovat säädettävissä 30-140 asteen välillä. Osaan malleista on saatavilla myös takatyöasema, johon on saatavilla, lävistys, loveus, särmäys, sekä nurkan pyöristys työkalut. Kuvassa alla malliesimerkki mitä kaikkea voit Euromacin kulmintakoneella tehdä!

 Euromac DigibendHydraulisia vaakapuristimia on tarjolla 3 eri mallia, joista 20t kone on pienin ja 80t kone isoin, myös 40t kone on saatavilla. Kaikki nämä ovat varustettuina NC ohjauksella, ja siitä siis nimikin Digibend. Lisävarusteena on saatavilla ohjelmoitava takavaste, takavasteen pituus joko 1250 tai 2000mm.

Jos taivutat pieniä kappaleita, niin Digibend on ratkaisu. Koska taivutustapahtumassa kappale on aina tuettu pöytään, voidaan olla varmoja että taivutuksenkin jälkeenkin kappale on samansuuntainen. Kuvassa yllä näet monia erilaisia esimerkkikappaleita, mitä voit valmistaa Digibend sarjan koneilla todella nopeasti. Lisävarusteena on saatavilla putkentaivutusvarustus, latan katkaisu, I palkin oikaisuvarustus ja lukuisia muita varusteita. Kysy lisää!!

Siirry tästä Digibend-esittelyvideoon
Siirry Digibendin lisävarusteisiin sekä työkaluihin tästä
Siirry tästä Digibend-esitteeseen