Computerized Numerical Control Finland Oy Ltd

Kiwa

 

 Kiwa machinery Co. Ltd. on Japanilainen työstökoneiden valmistaja.

Kiwa yrityksenä on perustettu jo vuonna 1869, ja ensimmäinen työstökone valmistettiin vuonna 1933. Ensimmäiset Kiwan Suomeen toimitetut CNC-ohjatut työstökoneet on toimitettu kymmeniä vuosia sitten. 

Kiwan filosofiana on valmistaa vain pysty- ja vaakakaraisia työstökeskuksia. Tällä ajatusmallilla tehdas takaa sen, että kaikki koneet mitä tehtaalta toimitetaan, täyttävät kaiken tarkimmatkin laatukriteerit. Kaikki Kiwan valmistamat koneet ovat ulkomitoiltaan erittäin pieniä ja kompaktin kokoisia.

Pystykaraisia työstökeskuksia on tarjolla yksi malli, 5-akselikeskuksia on tarjolla yksi malli, sekä vaakakaraisia työstökeskuksia kolme eri kokoista mallia. Palettikokoja on tarjolla 400x400, 500x500 ja 630x630. Koneet on saatavilla joko kaksipalettisina tai kuuden paletin palettiradalla. Kaikissa vaakakaraisissa työstökeskuksissa on mahdollisuus jälkeenpäin päivittää työkalumakasiiniä isommaksi.

Kiwa on kehittänyt jo pitkään hybridijohderatkaisua joka on saatavilla lisävarusteena vaakakaraisiin koneisiin. Voit tutustua tästä aiheeseen tarkemmin.