Computerized Numerical Control Finland Oy Ltd

KiheungKiheung on Etelä-Korealainen työstökonevalmistaja. Kiheung aloitti koneenrakennuksen jo vuonna 1969. Kiheugin tuoteperheeseen kuuluvat pitkäjyrsinkoneet, 5 akseliset työstökeskukset, porttaalityöstökeskukset sekä liikkuvapylväiset aarporat aina 20m X liikkeeseen saakka. Kiheungin valmistamat koneet tunnetaan kautta maailman tukevuudestaan. Kiheung on yksi harvoista työstökonevalmistajista jotka valavat itse koneidensa rungot. Kiheungin valimo toimittaa myös muille Korealaisille työstökonevalmistajille koneiden runkoja, kuten Hyundai-Wia, Doosan, ja HwaCheon.

Kiheung valmistaa myös runkotyyppisiä jyrsinkoneita, valittavana on joko manuaalinen tai janaohjattu kone. Janaohjatussa versiossa on Heidenhain iTNC124 NC ohjaus.Kuvassa Kiheung KMB U7 runkotyyppinen manuaalinen jyrsinkone. U-sarjan koneita on saatavana myös Point tyypin koneita, joissa nc ohjauksena Heidenhain iTNC 124 yhden akselin janaohjaus. Jos olet etsimässä erittäin tukevaa runkotyyppistä jyrsinkonetta, mutta et halua maksaa CNC-ohjauksesta, Point-U sarjan koneet ovat täydellinen valinta. Heidenhain-TNC-124 tarjoaa yksinkertaiset työkierrot, kuten poraus, kierteytys, poteron jyrsintä, reikäpiirin poraus ja ruudukon muotoiset reikäpiirit. Ohjaus paikoittaa yhtä akselia kerrallaan, ja jo tämä mahdollistaa monimuotoistenkin kappaleiden valmistamisen automaattisesti. Työkalun vaihto on U-sarjan koneissa aina manuaalinen.

Point tyypin koneita voidaan käyttää sekä perinteisenä manuaalikoneena tai nc ohjauksella yhtä akselia kerrallaan. iTNC 124 ohjaukseen on sisäänrakennettu yleisimpiä työkiertoja, kuten poraus. askelporaus, kierteytystyökierrot. Ohjelmointi on erittäin helppo ja nopea oppia.Kuvassa Kiheug Hi-Track U tyypin kone. X liike 6000- 20 000mm, Hi-Track on saatavilla myös pinolilla. Olemme toimittaneet muunmuassa Viroon tämän tyypin koneen.Kiheung valmistaa kahta eri mallisarjaa pitkäjyrsinkoneista. Molemmat mallisarjat ovat liikkuvapöytäisia koneita. Ohjauksena koneissa käytetään Heidenhainin iTNC-530 cnc-ohjausta joka on monipuolinen ja helppökäyttöinen digitaalinen cnc ohjaus, käyttökieleksi on mahdollisuus valita suomi.

 

Tarjolla on myös RT- ja RTW tyypin pitkäjyrsinkone pyöröpöydällä ja ohjelmoitavalla kulmapäällä. RT- ja RTW tyypin koneet eroavat toisistaan siten että RTW-sarjan koneissa on on myös liikkuva pilari pöydän ja puomin (RAM) liikkeen lisäksi. Kuvassa alla RTW-tyypin kone.

RT-sarjan koneissa X liikematka 2500mm tai 3000mm, ja RTW-sarjan koneissa X-liikematka 3000-6000mm. Pöydän kantavuus 15-20t. Pystyliike tarjolla vakiona aina 2500mm saakka, mutta myös suurempi liikematka on mahdollinen tilauksesta.  

 

 

 Toimitamme Suomeen 2013 vuoden lopulla Kiheung RTW sarjan koneen. Katso kuva alla. Asiakkaillamme on mahdollisuus tutustua referenssikoneeseen Suomessa.

 Siirry tästä Kiheungin kotisivuille