Computerized Numerical Control Finland Oy Ltd

PanasonicPanasonic on Japanilainen monialayritys joka valmistaa muunmuassa hitsausrobotteja.

Panasonic valmistaa itse koko robottikokonaisuuden, hitsausvirtalähteet mukaanluettuina. Panasonicin yksi suuri vahvuus on juuri tuo virtalähteiden valmistaminen. Lähes kaikki muut markkinoilla olevat vaihtoehdot käyttävät yleisesti Esabin, Froniuksen tai vastaavien valmistajien muuntajia. Panasonic on ratkaissut asian toisin, ja käyttää omia virtalähteitään. Tämä takaa sen, että koko hitsaustapahtuman ajan saamme reaaliaikaista tietoa, mitä hitsausprosessissa tapahtuu, ja näinollen voimme myös sitä reaaliaikaisesti korjata, koska sekä robottia että virtalähdettä ohjaa yksi ja sama tietokone.

Panasonic tarjoaa myös jo esiasetettuina kaikki hitsausarvot, eli käyttäjän ei tarvitse niitä itse syöttää. Panasonicin robotteja ohjataan erittäin helppokäyttöisella Welding navigation käyttöliittymällä. 

Tutustu tästä tarkemmin G3 ohjelmointiyksikköön.

Panasonic on valmistanut robotteja noin 35 vuotta, ja hitsausvirtalähteitä yli 55 vuotta. Keski-euroopassa muunmuassa autoteollisuudessa Panasonic on yleisesti käytetty ja standardoitu robottivalmistaja. Muun muassa Porsche käyttää valmistuksessaan Panasonicin robotteja. Suomestakin referenssejä löytyy ja uusin laitteisto on asennettu Kuvansiin, Varkauden kupeeseen. Tämä järjestelmä on varustettuna myös TIG hitsaustoiminnolla.

Panasonicilla on euroopassa show-room, joka sijaitsee Dusseldorfissa, jossa on mahdollisuus tutustua robotteihin, ohjelmointiin ja kaikkeen panasonic robotteihin liittyvään.

Jos olet etsimässä hitsausrobottijärjestelmää tuotantoosi, kysy myös tarjous Panasonicista.